Maria del Mar Bonet i Borja Penalba clouen el Festival Barnasants 2022 acompanyats per Antonio Sànchez



El Teatre La Rambleta acull el pròxim dissabte 28 de maig, a les 20 hores, la cloenda del l’edició de 2022 del Festival Barnasants, que enguany protagonitzaran Maria del Mar Bonet i Borja Penalba juntament amb Antonio Sànchez a la percussió.

L’edició de 2022 del festival Barnasants tancarà amb el concert de Maria del Mar Bonet i Borja Penalba, que estaran acompanyats pel percussionista Antonio Sànchez. La Rambleta serà l’espai on es durà a terme la sessió el proper dissabte 28 de maig [20h]. Els artistes defensaran un repertori especial, emmarcat en l’Any Joan Fuster, i serà tota una oda al País Valencià.

Hi ha entrades disponibles des de 19 fins a 29 euros, però els socis i sòcies d’ACPV podran beneficiar-se d’un codi descompte de 3 euros per entrada (fins a esgotar existències). Es podran adquirir dues entrades com a màxim per soci amb aquesta promoció.

Taquilla en-línia | LA RAMBLETA

CODI DISPONIBLE AL BUTLLETÍ DEL 27/05/2022

*Per a poder utilitzar aquest codi has d’entrar a la taquilla online del Teatre La Rambleta, seleccionar les localitats que vols reservar i fer clic on diu “tens un descompte?”: després d’introduir el codi s’aplicarà el descompte al preu de la butaca i ja pots confirmar la compra!


CARTELL


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de