Crònica III Trobada de Joves: Contra l’odi, la lluita continua



El passat divendres, 26 d’abril, els joves d’Acció Cultural del País Valencià es van reunir per tercera vegada en unes jornades dedicades a fomentar la lluita contra l’odi. Aquest esdeveniment, realitzat en col·laboració amb l’Escola de Formació Guillem Agulló, va ocupar tota una jornada, començant a les 18:00 hores de la vesprada.

Primer, va tenir lloc la primera ponència titulada “Les Filtracions policials als Països Catalans”, a càrrec d’Irene Molina, col·laboradora de La Directa, i Moisés Pérez, periodista d’El Temps, on parlaren dels casos destapats d’infiltracions policials pels dos mitjans de comunicació.

Seguidament, els assistents van tenir l’oportunitat d’aprofundir en el tema de la història de la desobediència civil al País Valencià, de la mà de Juli Aguado, sociòleg i professor a la UV-EG, qui va reflexionar sobre quina és la situació actual de la desobediència al País Valencià.

Després de les interessants ponències, es va realitzar el tancament de les jornades seguit d’un sopar comunitari patrocinat per la Cafeteria de l’Octubre CCC.

Finalment, per posar fi a aquesta jornada dedicada a la lluita contra l’odi, es va celebrar un concert especial del 25 d’Abril de Joves d’Acció, que va comptar amb les actuacions de Jazzwoman i Sergi Carbonell, oferint als assistents una experiència musical enriquidora.


Etiquetes: ACPV Joves d'Acció

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de