Llíria, Burjassot i Riola reben les Festes Isabelines


Festes Isabelines genérica 2024

Aquest divendres 24 de maig i dissabte 25 de maig Llíria, Burjassot i Riola acolliran les Festes Isabelines. Aquesta festa vol ser un homenatge a les nostres escriptores i és una aposta per a visibilitzar la literatura feta en valencià per les nostres autores.

Aquest divendres 24 de maig tindrà lloc al Casal Jaume I Camp de Túria (Av/ Dels Furs, 17, Llíria) i al Poliesportiu Municipal Josep Vercher Piera (Bar de la Piscina, Riola) la celebració de la festa isabelina. Els actes de Llíria començaran a les 19.30 hores i arrancaran amb Isabel Agustí, professora de valencià, i que ens parlarà de Carmelina Sánchez Cutillas, seguidament tindrà lloc un sopar de germanor i el concert de la cantautora GEM. D’altra banda, a Riola l’acte començarà a les 20 h amb un sopar recital poètic i per finalitzar la jornada actuació musical de Maria Faubel.

La vetllada del dissabte 25 començarà a les 12:30 h en Ca Bassot (C/ Pablo Iglesias, 49, Burjassot) amb la presentació del llibre “Més enllà dels murs” de Mercè Climent, seguidament gaudirem del concert de GEM i a les 14 hi haurà una lectura de poemes. Per acabar, gaudirem d’un dinar al mateix espai, cal apuntar-se a bassot.burjassot@gmail.com.


Etiquetes: Cuidem la cultura FESTES ISABELINES

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de