Lliurament del Premi Ricard Roso de treballs de fi de Grau i fi de Màster



L’objectiu d’aquesta convocatòria és contribuir a l’elaboració de treballs de fi de grau i treballs de fi de màster en l’àmbit de l’arquitectura i de la conservació del nostre patrimoni cultural i arquitectònic que siguen realitzats íntegrament en llengua catalana.

La importància de reconéixer el treball i la trajectòria de personalitats destacades del món de la cultura i l’activisme per la llengua és fonamental per a ACPV. Ricard Roso i Garcia fou membre fundador d’Acció Cultural del País Valencià i professor d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de València. El seu llegat, actualment, és administrat per ACPV amb l’objectiu de promoure la nostra llengua i la nostra cultura arreu dels territoris de parla catalana.

En homenatge a la seua memòria, ACPV convocà a estudiants del grau en Arquitectura i de màsters en àrees relacionades a presentar treballs acadèmics realitzats íntegrament en llengua catalana.

S’han presentat 37 sol·licituds entre les categories de Treball fi de grau (TFG) i Treball fi de màster (TFM). El jurat es va reunir el passat dimecres 19 de juny per a deliberar. Els premis són de 2.000€ per a la categoria de TFM i de 1.000€ per a la categoria de TFG.

El lliurament dels premis tindrà lloc a la Sala de projeccions de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de València el pròxim divendres 28 de juny a les 19 h de la vesprada. Per finalitzar, hi haurà un vi d’honor al mateix espai.

Us hi esperem!


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de