ACPV participa en les II Jornades d’Oralitat en homenatge a Llorenç Giménez


Jornades d'Oralitat 2024

Acció Cultural del País Valencià col·labora en les jornades organitzades per l’Associació Cultural El Barranc a Paiporta

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) anuncia la seua participació activa en les II Jornades d’Oralitat, un esdeveniment dedicat a la memòria del reconegut narrador valencià Llorenç Giménez. Aquestes jornades, organitzades per l’Associació Cultural El Barranc de Paiporta, tindran lloc del 3 al 5 de juliol de 2024 a la sala annexa del Museu de la Rajoleria i els seus jardins.

Les jornades compten amb la col·laboració del Ministeri de Cultura, la Direcció General del Llibre del Còmic i de la Lectura, la Fundació FULL pel Foment del Llibre i la Lectura, l’Associació de Narradores i Narradors del País Valencià (NANO), el Guaix Coordinadora pel Valencià de l’Horta Sud, ACPV i l’Ajuntament de Paiporta.

El programa d’activitats inclou conferències de destacats acadèmics com Rafael Beltrán i Joan Borja, així com sessions de narració per a adults amb figures rellevants com Noemí Caballer, Mon Mas, Caterina Valriu i altres narradors valencians. Les sessions seran una oportunitat única per reflexionar sobre la importància de l’oralitat i gaudir de la narració en viu.

ACPV convida a tots els interessats a participar en aquest esdeveniment cultural de gran rellevància, que busca preservar i promoure l’art de la narració oral al País Valencià. L’entrada a totes les sessions és lliure i gratuïta.

Per a més informació, visiteu el lloc web www.elbarranc.net.


Etiquetes: ACPV Jornades d'oralitat

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de