Gandia, Muro i Xàtiva acullen les Festes Isabelines



Ací totes les Festes Isabelines 2024

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) es complau a anunciar una sèrie d’activitats culturals en el marc de les Festes Isabelines, que se celebraran el pròxim 5 de juliol en diverses localitats del País Valencià. Aquestes activitats, organitzades amb el suport de la Diputació de València, Cultura GenCat i Educació GVA, pretenen fomentar la cultura, la literatura i les arts escèniques a través de diversos esdeveniments oberts al públic.

Gandia: Converses amb Escriptores

A Gandia, l’esdeveniment tindrà lloc al Casal Jaume I a les 21 h, i comptarà amb la participació de les escriptores Majo Juan i Eva Gómez, que anirà acompanyada. Aquesta activitat, titulada “Converses amb Escriptores”, serà moderada per Àlex. Hermínia s’encarregarà de la coordinació local i ha indicat que disposen d’equip, però demanen, si és possible, uns bafles autoamplificats; en cas contrari, les escriptores portaran el seu propi equip de so.

Muro: Lectura de Poemes i Concert

A Muro, a la Casa Comuna Turballos, l’activitat començarà a les 20h. David Cantó organitzarà una sessió de lectura de poemes seguida d’un concert d’Ana Zomeño. Aquesta iniciativa, que busca combinar la poesia i la música per crear una experiència cultural enriquidora, està patrocinada per Cultura GenCat i Educació GVa.

Xàtiva: Lectura de Poemes, Actuació i Performance

A Xàtiva, a la Casa de les Dones (La Ferroviaria), a les 20 h, Xavier Delgado coordinarà una vetllada que inclourà lectura de poemes, una actuació i una performance a càrrec de David Cantó, amb una actuació especial de Gem. Aquesta activitat busca oferir una plataforma per a l’expressió artística i literària, involucrant el públic en una experiència cultural única.


Etiquetes: FESTES ISABELINES

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de