Llegir en valencià sense por: llibres 8 i 9 de la col·lecció


Llegir en valencià sense por

Acció Cultural del País Valencià dona suport a la campanya «Llegir en valencià, sense por»

Acció Cultural del País Valencià col·labora amb la campanya «Llegir en valencià, sense por» i per això et porta cada una d’estes històries que ressona amb les nostres experiències i emocions. Ofereixen una perspectiva profunda i humana sobre les pors i desafiaments que afrontem diàriament.

Amb «Llegir en valencià, sense por», cada lector pot submergir-se en relats que no només distrauen, sinó que també ens eduquen i motiven. És una vibrant celebració de la riquesa de la literatura valenciana i un estímul per llegir en la nostra llengua, amb coratge i orgull.

No et perdes els llibres huit i nou de la col·lecció!

Llibre 8. Por a l’aïllament.
La soledat, de Carme Cardona.

Una boleta, inspirar. Dues boletes, expirar. Quatre boletes, cinc boletes, deu boletes… i tornar a començar. Marta es lleva la polsera de boletes de colors que porta en record de sa mare i torna a comptar fins a deu. I ho fa cada volta que es troba en un carreró sense eixida. Marta té dèsset anys, és baixeta, viu amb son pare i està desorientada, i entre tanta confusió, veu que una persona pot estar rodejada de gent i alhora sentir-se sola.

Data de distribució

20 de juliol amb Levante-EMV i 2 d’agost amb Información

Llibre 9. Por a l’envelliment.
La rialla de la Hiena, d’Anna Moner.

Que la vida són quatre dies i que val la pena viure-la amb emocions i perills és el que pensà Horten. Així que va comboiar els seus amics Martina i Nico a participar en una sessió espiritista en un mas perdut enmig de les muntanyes. Al mas de la Torre podran conéixer de primera mà la llegenda de la Hiena, una dona obsessionada per la joventut i la bellesa.

Data de distribució

21 de juliol amb Levante-EMV i 3 d’agost amb Información

Totes les setmanes dos nous relats per a «Llegir en valencià, sense por»

Llegir en valencià té premi!

Contesta les preguntes relacionades amb cada relat i guanya fantàstics premis.

Recomana la campanya a les xarxes

T’animem a publicar una imatge o un vídeo amb algun dels llibres de la col·lecció a les teues xarxes socials. Recorda etiquetar la Fundació Bromera i utilitzar el hashtag #llegirenvalencià. Volem saber si t’estan agradant les històries!

Per a més informació sobre la campanya i els relats, visita la nostra web. Seguim promovent la lectura en valencià amb coratge i orgull!


Etiquetes: Bromera

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de