Presentació del cicle ‘Amb Veu de Dona 2024’ a Llíria


Cartell de la presentació d'amb veu de dona amb Maria Faubel a Llíria

Acció Cultural del País Valencià es complau a anunciar la inauguració del cicle Amb Veu de Dona 2024 amb un concert especial de la cantautora Maria Faubel. L’esdeveniment tindrà lloc el divendres 9 d’agost a les 22.30 h a la plaça del Bon Pastor de Llíria.

Aquest concert marca l’inici d’una sèrie d’actuacions dedicades a donar veu i visibilitat a les dones en la música, destacant el talent i la diversitat de les artistes participants. Maria Faubel, amb la seua veu única i emotiva, serà l’encarregada d’obrir aquest cicle amb un repertori que promet captivar el públic.

El cicle “Amb Veu de Dona 2024” comptarà amb la participació de diverses artistes de renom:

  • 20 de setembre – DONALLOP
  • 4 d’octubre – ÀGUEDA SEGRELLES
  • 18 d’octubre – LLUNACIÓ
  • 8 de novembre – MONTSE CASTELLÀ
  • 22 de novembre – COLOMET en acústic
  • 13 de desembre – XIOMARA ABELLO

Tots els concerts es realitzaran a les 20:00 hores. La sèrie comença amb Maria Faubel a Llíria el dia 9 d’agost, seguida per Donallop el 20 de setembre. Continuarem amb Àgueda Segrelles el 4 d’octubre, Llunació el 18 d’octubre, Montse Castellà el 8 de novembre, i Colomet en acústic el 22 de novembre. Tancarem l’any amb l’actuació de Xiomara Abello el 13 de desembre. Us convidem a gaudir d’aquestes vetllades musicals que prometen ser memorables!

Aquest projecte té com a objectiu principal promoure la igualtat de gènere en l’àmbit musical i cultural, oferint una plataforma perquè les dones artistes puguen mostrar el seu talent i creativitat. Amb Veu de Dona 2024 no només és un cicle de concerts, sinó una declaració de compromís amb la diversitat i la inclusió cultural.

Acció Cultural del País Valencià convida a tota la ciutadania a unir-se a aquesta celebració de la música i la cultura femenina. Els detalls sobre les dates i ubicacions dels concerts posteriors seran anunciats pròximament.

Aquesta iniciativa s’ha elaborat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria, la Generalitat Valenciana, la Diputació de València, el departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i altres entitats culturals compromeses amb la promoció de la igualtat de gènere en l’art i la cultura.

Per a més informació i per a seguir les actualitzacions del cicle, visiteu el nostre lloc web o les nostres xarxes socials.


Etiquetes: Amb veu de dona

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de