Presentació del llibre “Les papallones del kebab” de Lliris Picó


Les papallones del kebab, presentació del llibre a Alcant_acpv

Data: Dijous, 5 de setembre de 2024
Hora: 19:00 h
Lloc: Llibreria Pynchon&co d’Alacant (carrer Segura 22)

La presentació del llibre Les papallones del kebab de l’autora Lliris Picó, guanyadora de la 43a edició del Premi Enric Valor de narrativa juvenil serà a Alacant. L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim dijous 5 de setembre de 2024 a les 19 hores a la Llibreria Pynchon&co de la ciutat del Benacantil.

Detalls de l’esdeveniment:

  • Títol del llibre: Les papallones del kebab
  • Autora: Lliris Picó
  • Premi: Premi Enric Valor de narrativa juvenil
  • Presentació a càrrec de: Victòria Cremades, escriptora

Aquest acte comptarà amb la presència de l’autora Lliris Picó, qui compartirà amb els assistents els detalls i les inspiracions darrere del seu llibre premiat. A més, Victòria Cremades, reconeguda escriptora, s’encarregarà de presentar l’obra i moderar l’esdeveniment.

Sobre el llibre: Amb Les papallones del kebab, Lliris Picó guanya la 43a edició del Premi Enric Valor de narrativa juvenil, convocat per l’Ajuntament de Picanya (l’Horta Sud) i Edicions del Bullent. Aquesta novel·la es destaca per ser una obra realista i actual, una aposta ferma per la multiculturalitat, la integració i la convivència. És una història que reflecteix la diversitat cultural i els reptes de la convivència en el món contemporani.

Us esperem: Us animem a tots a assistir a aquesta presentació per gaudir d’una vetllada literària única i apropar-vos al món de Lliris Picó. No us perdeu aquesta oportunitat de conéixer de prop una de les obres més destacades de la narrativa juvenil actual.


Etiquetes: Lliris Picó

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de