Presentació Unitats Didàctiques: Vicent Andrés Estellés i Maria Ibars.



Ens complaem a convidar-vos a la presentació de les unitats didàctiques i auques dedicades als poetes Vicent Andrés Estellés i Maria Ibars. Aquest esdeveniment, organitzat per Acció Cultural del País Valencià, té com a objectiu fomentar el coneixement i la valoració de l’obra d’aquestes dues destacades figures de la nostra literatura entre el professorat i l’alumnat. L’acte tindrà lloc dimecres, 4 de setembre de 2024 a les 19:00 h a l’àtic de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (C/Sant Ferran, 12, València).

Comptarem amb la presència de:

Toni Espí (Escriptor. Autor del material didàctic).
Tomàs Llopis (Escriptor. Autor del material didàctic).
Rosa Roig (Escriptora, coordinadora de formació del projecte Women’s Legacy).
Júlia Salom (Il·lustradora. Autora de les il·lustracions).
Francesco Devicienti (Il·lustrador. Autor de les il·lustracions ).

Les unitats didàctiques estan dissenyades com una eina educativa que permetrà als docents introduir la literatura de la nostra llengua a les aules d’una manera atractiva i pedagògica, apropant els i les joves a la riquesa cultural del nostre patrimoni literari.

Us animem a participar en aquest acte que promou l’aprenentatge i la difusió de la literatura valenciana. Serà una excel·lent oportunitat per intercanviar experiències i recursos educatius amb altres professionals del sector.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de