Èxit de participació en els Sopars Estellés de Sant Vicent del Raspeig, Gandia i Vila-real



Sant Vicent del Raspeig el 20 setembre de 2024 

Sopar multitudinari a la Plaça de l’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig. No pot ser menys per al centenari del gran Vicent Andrés Estellés. Molta joventut llegint versos, moltes amigues i amics, i com no, gran actuació d’Andreu Valor que va connectar ràpidament amb el públic i va acompanyar totes les lectures dels poemes amb una vetllada tan especial.

Gràcies a l’Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig i a totes les entitats que vam fer possible este acte.

Èxit multitudinari del sopar a Vila-real

El dijous 26 de setembre ens trobarem un any més a la ciutat de Vila-real per homenatjar al gran poeta, Vicent Andrés Estellés, a més enguany en el seu cent aniversari.

De la mà de l’Associació Cultural Socarrats de Vila-real, poguérem gaudir d’una nit meravellosa al voltant d’amics i amigues, trobant-se un any més sota eixos versos que sempre fan que recordem com és de bonica la nostra llengua i el nostre país.

A més, ens va acompanyar per tancar l’acte, la cantant Ana Zomeño que va fer vibrar el sopar amb la seua veu i les seues lletres plenes d’amor i alegria.

Gandia Festa 100 anys Estellés!

Una plaça de gom a gom amb molta poesia i molta música a la Safor.

Els versos van estar acompanyats per l’espectacle poètic i musical “Vicent Romput” i per Maria Faubel i es va acabar amb el sopar popular.


Etiquetes: Sopar Estellés

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de