Èxit de participació en els Sopars Estellés de Castelló de la Plana, l’Alcúdia de Crespins, Riola, Elx i Monòver



El Sopar Estellés 2024 s’ha celebrat en diverses localitats del País Valencià, reunint amants de la poesia en un homenatge col·lectiu al poeta Vicent Andrés Estellés. Entre els pobles que han acollit l’esdeveniment es troben l’Alcúdia de Crespins, Riola, Monòver, Elx i Castelló de la Plana. En cadascuna d’aquestes localitats, s’han organitzat lectures de poemes, recitals poètics i actuacions musicals, creant un espai de trobada cultural i literària en record d’un dels grans referents de la poesia valenciana.

El Sopar Estellés a l’Alcúdia de Crespins es va celebrar el dissabte 28 de setembre a les 18.30 h, a la Sala Generalitat S/N (Edifici Biblioteca). L’esdeveniment va incloure la lectura de poemes i una actuació musical a càrrec de Francesc Anyó.

A Riola, el Sopar Estellés va tenir lloc el divendres 27 de setembre a les 20.30 h, al Restaurant Mesón Sabia. L’esdeveniment va incloure un micro obert per a la lectura de poemes d’Estellés i un concert de Miquel Gil. Les reserves es podien realitzar mitjançant el telèfon indicat en el cartell.

A Monòver, el Sopar Estellés es va dur a terme el divendres 27 de setembre a les 20.00 h, a la Plaça de l’Església. L’acte va començar amb un recital poètic a les 20.00 h, seguit d’un concert de Tomàs de los Santos a les 20.45 h. En acabar el concert, els assistents van participar en un sopar de cabasset. Les reserves es podien gestionar a través dels correus electrònics i el telèfon proporcionats en el cartell.

El Sopar Estellés a Elx es va celebrar el divendres 27 de setembre a les 19.30 h, al Casal d’ACPV d’Elx, situat al carrer Sant Jordi, 2. L’acte va començar amb una picadeta, tertúlia i lectura de l’obra de l’autor a les 19.30 h, i va concloure amb l’actuació de Josep Lluís Notari a les 20.00 h.

A Castelló de la Plana, el Sopar Estellés es va celebrar el divendres 27 de setembre a les 20.00 h, a la Bohèmia, ubicada al carrer Císcar 14. L’acte va incloure un micròfon obert per a la lectura de poemes a càrrec d’El Pont Cooperativa de Lletres a les 20.00 h, seguit d’un concert de Cançons d’Artiga a les 21.30 h. Les entrades es podien adquirir a través de l’enllaç proporcionat al cartell.


Etiquetes: Sopar Estellés

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de