Homenatge a Joan Salvat-Papasseit



El pròxim dimecres 30 d’octubre a les 19:00 h, l’Octubre Centre de Cultura Contemporània acollirà un homenatge especial al poeta Joan Salvat-Papasseit, una de les figures més destacades de la literatura catalana del segle XX.

L’acte comptarà amb la participació de destacades personalitats del món cultural, com Ferran Aisa, comissari de l’Any Salvat-Papasseit; Maria José Gálvez, directora general del llibre, foment de la lectura i còmic; i els escriptors Blanca Garcia-Oliver i Borja Puchol.

A més, es representarà l’espectacle “La rosa dels llavis”, a càrrec del cantautor Tomàs de los Santos, l’actriu Elsa Tronchoni i el grup musical La Banda Sonora, que oferiran una combinació de música i poesia inspirada en l’obra del poeta.

Aquest homenatge és organitzat per Acció Cultural del País Valencià i compta amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Generalitat Valenciana, la Direcció General del Llibre del Ministeri de Cultura i la Diputació de Barcelona.

No et perdes aquest esdeveniment únic per retre tribut a una de les veus més autèntiques de la nostra literatura.

Data i lloc:
📅 Dimecres, 30 d’octubre
🕖 19:00 h
📍 Octubre Centre de Cultura Contemporània, València

Estigueu atents a les nostres xarxes socials per a més informació i compartiu l’esdeveniment!


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de