ACPV dona suport a la revista Espai Carraixet en la seua presentació



La presentació del número 26 de la revista Espai Carraixet va tenir lloc el passat dijous 17 d’octubre a la Sala Carmelina Sánchez-Cutillas de Massalfassar. L’esdeveniment va ser una celebració vibrant que va reunir figures destacades de la cultura i la política valenciana per fer valdre el contingut de la publicació i retre homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés amb un concert del reconegut músic Miquel Gil.

La presentació, conduïda per Eduard Ramírez, va comptar amb la presència de diversos ponents que van aportar perspectives diverses sobre la cultura, la història i la identitat del territori valencià. Roberto Bianchi, il·lustrador de la portada d’aquest número, va parlar sobre el procés creatiu darrere de la imatge.

Entre els ponents, Roser Santolaria, de l’Associació Cultural Macarella, i Anna Gascón, d’Acció Cultural del País Valencià, van reflexionar sobre el paper de les entitats culturals en la preservació i promoció de la cultura valenciana. També van intervenir figures polítiques com Guillem Carreras, regidor del Puig, i Alicia Piquer, regidora de Rafelbunyol, que van ressaltar la importància de la cooperació institucional en la protecció del patrimoni cultural.

Finalment, Núria Garcia, directora de la revista, va clausurar l’acte agraint la participació i l’entusiasme de tots els presents.

El moment culminant de la vesprada va ser el concert-homenatge a Estellés, a càrrec de Miquel Gil, que amb la seua veu profunda i emocionant va donar vida als versos del poeta de Burjassot. La seua actuació va ser rebuda amb una gran ovació, posant un punt final memorable a un acte que va unir tradició, cultura i música en un mateix escenari.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de