Concert de La Fúmiga, Colomet i Quinto a Monòver



Acció Cultural del País Valencià us convida al concert de La Fúmiga, Colomet i Quinto, que tindrà lloc el 30 de novembre de 2024 a Monòver, al Parc de l’Albereda a les 21 h. Aquesta vetllada musical es presenta com una cita ineludible en la qual podrem gaudir de tres actuacions que faran vibrar el públic.

La Fúmiga, un dels grups més representatius de l’escena musical valenciana, portarà la seva barreja inconfusible de vent, percussió i energia desbordant a l’escenari. Acompanyats per Colomet, la cantant emergent amb un estil personal i captivador, i Quinto, qui promet una actuació plena de sentiments i emoció, aquesta nit serà una combinació única de talent i música en directe.

Les entrades es poden adquirir a través de la plataforma Notikumi amb un preu de llançament de 12 euros. A més, l’entrada és gratuïta per a menors de 7 anys.

Aquest concert s’emmarca dins de les activitats organitzades per Monòver com a Capital Cultural Valenciana 2024 i en la celebració de l’Any Estellés als pobles, amb la col·laboració d’Acció Cultural del País Valencià.

No us ho perdeu!


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de