Joves pel Valencià: Primera Assemblea per la Defensa de la Llengua



Des d’ACPV, ens complau donar suport a la nova iniciativa juvenil Joves pel Valencià, un grup format per joves decidits a fer front als atacs que està patint la llengua per part del nou govern valencià. Amb la recent aprovació de la controvertida Llei de “llibertat educativa” promoguda per PP i VOX, que amenaça la presència del valencià en l’educació, aquest moviment neix per exigir l’enderrocament d’aquesta normativa i la defensa del dret de les famílies a triar l’escola en valencià.

La primera assemblea tindrà lloc dimecres, 16 d’octubre, a les 18 h, als jardins de la Facultat de Filosofia de la Universitat de València. Serà un moment clau per coordinar accions i establir una estratègia comuna per revertir les polítiques lingüístiques regressives.

Des d’ACPV fem una crida a la mobilització i a la participació activa de tota la societat valenciana, especialment els més joves, per defensar la nostra llengua i els drets que hem aconseguit amb tant d’esforç. L’escola en valencià és essencial perquè la llengua pròpia dels valencians seguisca viva i present en el nostre dia a dia, i perquè continue sent un element de riquesa cultural i personal per a les noves generacions.

Joves pel Valencià vos necessita! No falteu a aquesta primera assemblea. Junts som més forts i aconseguirem que el valencià ocupe el lloc que li correspon a la nostra societat.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de