Monitor especialitat oci digital

Dins del programa de formació permanent de l’Escola oferim aquest curs en col·laboració amb ACICOM .

Aquest curs no està certificat per l’IVAJ però sí per l’Escola i ACICOM.

Durada 9 hores

Divendres 21 i dimarts 25 d’ctubre de 16 a 21 h.

Inscripció gratuïta dirigint un correu a formacio@acicom.org

Monitor especialitat oci digital. ( Curs convocat en col·laboració amb ACICOM)

Oportunitat
L’entreteniment digital és la primera font de cobertura d’oci en el món infantil i juvenil. A pesar d’això dins de les activitats de temps lliure i vacances programades per les diferents institucions només de manera parcial es proposen activitats d’aquest tipus.

Utilitat
Durant la pandèmia tanmateix, es va vore clarament la seua presència i necessitat. Suposa respondre a una pràctica freqüent, sana, saludable com és el joc amb tecnologia. Canviar la visió de la tecnologia i canalitzar la seua gestió social es una funció bàsica de socialització per a les persones en formació.

Demanda
Oferir oci digital és també oferir educació digital. L’ús de les tecnologies digitals creix en un món salvatge, sense acompanyament adult i sense la presència en l’escola. Qui ensenya els més menuts a usar les màquines per a jugar amb riscos controlats? Només l’educació no acadèmica pot fer esta funció.
La demanda d’activitats que relacionen l’oci amb la tecnologia i no l’educació és creixent entre les institucions perquè no tenen gent interna i formada per a dominar els temes. Per tant, des del punt de vista temàtic hi ha oportunitats professionals i de creació d’una xicoteta indústria.

Promoció lingüística
D’altra banda es precís que el Valencià correlacione amb la digitalització i se posicione en àmbits d’avantguarda temàtics per accedir a públics que mantinguen viva la llengua o la vulguen adquirir com a segons llengua.

Que guanye anant al taller?
Accedir a informació privilegiada i d’avantguarda sobre tendències de futur
Un diploma que acredita participació, hores i continguts.