Acció Cultural del País Valencià
 
Es presenta la plataforma-web "Valencià en xarxa"
divendres, 23 de novembre de 2018 13:22
PDF Imprimeix Correu electrònic
Comparteix Compartir (Es presenta la plataforma-web "Valencià en xarxa") a FaceBook Compartir (Es presenta la plataforma-web "Valencià en xarxa") a Twitter Compartir (Es presenta la plataforma-web "Valencià en xarxa") a Google Bookmarks Compartir (Es presenta la plataforma-web "Valencià en xarxa") a La Tafanera Compartir (Es presenta la plataforma-web "Valencià en xarxa") a Meneame Compartir (Es presenta la plataforma-web "Valencià en xarxa") a Delicious
 

El passat dimarts 20 de novembre, Anna Gascón, de la secció d'Ensenyament d'ACPV; Vicent Ferrer, president d'Un Entre Tants i Joan Josep Pastor, responsable tècnic del projecte; van presentar la plataforma per a la promoció del valencià en tots els àmbits d’ús social i, sobretot, per una renovació constant, que ens situe al capdavant dels plantejaments més moderns, per a connectar amb les noves generacions i els sectors socials capdavanters.

 

És una plataforma-web pensada com un instrument obert per a poder oferir material educatiu per a l’aula, per a fora de l’aula, i per a l’oci i el temps lliure, en format digital i TIC, per a docents, pares i mares, i joves.

Aquesta és la primera de una sèrie de presentacions que ACPV i Un Entre Tants realitzaran a totes les comarques valencianes amb l’objectiu de sumar més docents, famílies i joves al projecte, amb especial atenció al professorat més jove i de perfil més innovador.

Etiquetes:
 
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}