Es presenta la plataforma-web “Valencià en xarxa”El passat dimarts 20 de novembre, Anna Gascón, de la secció d’Ensenyament d’ACPV; Vicent Ferrer, president d’Un Entre Tants i Joan Josep Pastor, responsable tècnic del projecte; van presentar la plataforma per a la promoció del valencià en tots els àmbits d’ús social i, sobretot, per una renovació constant, que ens situe al capdavant dels plantejaments més moderns, per a connectar amb les noves generacions i els sectors socials capdavanters.

 

És una plataforma-web pensada com un instrument obert per a poder oferir material educatiu per a l’aula, per a fora de l’aula, i per a l’oci i el temps lliure, en format digital i TIC, per a docents, pares i mares, i joves.

Aquesta és la primera de una sèrie de presentacions que ACPV i Un Entre Tants realitzaran a totes les comarques valencianes amb l’objectiu de sumar més docents, famílies i joves al projecte, amb especial atenció al professorat més jove i de perfil més innovador.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de