L’Octubre CCC recupera algunes converses de l’Espai Ciència en format ‘podcast’
30 abril, 2020. 10:15
L’Octubre CCC recopila algunes de les xarrades que s’han realitzat al centre durant els darrers anys, emmarcades en l’Espai Ciència. Les conferències, enregistrades en àudio, s’ofereixen ara en format podcast i aborden la investigació científica com a eina per a millorar la vida.
L’Espai Ciència és un programa d’activitats patrocinat per l’Institut d’Estudis Catalans, Acció Cultural del País Valencià i la Càtedra de Divulgació de la Ciència/Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València, amb el suport del Centre Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), la Llibreria Fan Set i la revista Mètode.
A continuació, t’enllacem les xarrades que s’han tornat a publicar fins ara.
Anna Lluch, oncòloga valenciana:
Avelino Corma, fundador i membre de l’Institut de Tecnologia Química (CSIC-UPV) de València:
Maria José Sanz, Directora Científica del Centre Basc per al Canvi Climàtic (BC3), Bilbao:
Pere Estupinyà, bioquímic i divulgador científic:
Dolors Corella, catedràtica de Medicina Preventiva i Salut Pública (UV), directora de la Unitat d’Investigació d’Epidemiologia Genètica i Molecular i especialista en dieta mediterrània:
Andreu Escrivà, ambientòleg, doctor en Biodiversitat i divulgador ambiental
Consuelo Guerri, cap del Laboratori de Patologia Cel·lular del Centre d’Investigació Príncep Felip de València i especialista en la síndrome alcohòlica fetal.
Antoni Granell, professor d’investigació del CSIC, Institut de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes (UPV-CSIC), estudiós de les bases bioquímiques de l’aroma i el sabor de la tomaca
Toni Mollà i Fina Cardona-Bosch: “Escrits contra el silenci (A propòsit de l’obra cívica de Joan Fuster)”
Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.