L’Octubre CCC recupera algunes converses de l’Espai Ciència en format ‘podcast’L’Octubre CCC recopila algunes de les xarrades que s’han realitzat al centre durant els darrers anys, emmarcades en l’Espai Ciència. Les conferències, enregistrades en àudio, s’ofereixen ara en format podcast i aborden la investigació científica com a eina per a millorar la vida.

L’Espai Ciència és un programa d’activitats patrocinat per l’Institut d’Estudis Catalans, Acció Cultural del País Valencià i la Càtedra de Divulgació de la Ciència/Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València, amb el suport del Centre Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), la Llibreria Fan Set i la revista Mètode.

A continuació, t’enllacem les xarrades que s’han tornat a publicar fins ara.

Anna Lluch, oncòloga valenciana:

Avelino Corma, fundador i membre de l’Institut de Tecnologia Química (CSIC-UPV) de València:

Maria José Sanz, Directora Científica del Centre Basc per al Canvi Climàtic (BC3), Bilbao:

Pere Estupinyà, bioquímic i divulgador científic:

Dolors Corella, catedràtica de Medicina Preventiva i Salut Pública (UV), directora de la Unitat d’Investigació d’Epidemiologia Genètica i Molecular i especialista en dieta mediterrània:

Andreu Escrivà, ambientòleg, doctor en Biodiversitat i divulgador ambiental

Consuelo Guerri, cap del Laboratori de Patologia Cel·lular del Centre d’Investigació Príncep Felip de València i especialista en la síndrome alcohòlica fetal.

Antoni Granell, professor d’investigació del CSIC, Institut de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes (UPV-CSIC), estudiós de les bases bioquímiques de l’aroma i el sabor de la tomaca

Toni Mollà i Fina Cardona-Bosch: “Escrits contra el silenci (A propòsit de l’obra cívica de Joan Fuster)”


Etiquetes: Espai Ciència Octubre CCC

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de