Alacant acull la projecció de ‘Dones’ i ‘Missions impossibles’, emmarcades al VI Festival Cinema Ciutadà CompromésLa projecció dels documentals tindrà lloc el pròxim 12 de novembre a la Sala d’Actes de CCOO (Avinguda Salamanca,33-Alacant), a les 19h.

Recordeu que l’aforament és limitat i cal inscriure’s prèviament telefonant al 690617547 (dilluns a divendres de 10:00 a 13:00 hores).

El festival

L’Associació Ciutadania i Comunicació (ACICOM), amb la col·laboració d’Acció Cultural del País Valencià, organitza la sisena edició del Festival Cinema Ciutadà Compromés, que tindrà lloc des del 27 d’octubre fins al 30 de novembre.

Des del 2015, el Festival de Cinema Ciutadà Compromés (FCCC) s’ha consolidat. Aquest festival ofereix nombrosos audiovisuals amb una mirada critica cap a les realitats del nostre entorn. Durant el festival, es realitza el lliurament de sis premis: ficció, documental, noves realitats socials, micromecenatge, audiovisual en valencià i premi especial del públic.


Etiquetes: ACPV Alacant VI Festival de Cinema Ciutadà i Compromés

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de