ACPV col·labora en “Traduttore. Jornades i Fira Editorial de la Traducció”



Les primeres Jornades i Fira dedicades a la traducció en català que es fan a València.     

VALÈNCIA- 03/11/2022.

El Monestir de Sant Miquel dels Reis de València acollirà durant els dies 11, 12 i 13 de novembre “Traduttore. Jornades i Fira Editorial de la Traducció”. Per primera vegada a València podrem gaudir d’unes jornades dedicades a la traducció en català i a Joan Fuster com a traductor i autor traduït.

Convidats com Rosa Agost, Dominic Keown, Gianpiero Pelegi, Joan Francesc Mira, Àngela Elena Palacios, Vicent Salvador, Salvador Company, Joan Navarro, Encarna Sant-Celoni, Pau Sif, Carles Mulet, Sebastià Carratalà, Anna Moner, Rafa Lahuerta, Maria Lluïsa Gea, Paul Derrick… entre altres, ens acompanyaran durant les taules rodones i conferències organitzades al llarg del cap de setmana.

A més a més, gaudirem d’una Fira d’editorials que portaran únicament llibres traduïts a la nostra llengua. Podrem trobar noms pertanyents a la literatura universal: Mary Shelley, Virginia Wolf, Tomàs Tranströmer, Louise Glülck… I de les llengües peninsulars minoritzades: aragonés, asturià, basc i gallec.

La cloenda es celebrarà al pati central del claustre el diumenge 13 de novembre a les 12.30h amb un concert i recital poètic: El collar de la coloma, d’Ibn Hazm de Còrdova (poesia andalusí), a càrrec de Vicent Camps (música) i Miquel Pérez Perelló (guitarra), amb motiu de la celebració dels 1000 anys d’El collar de la coloma

Les inscripcions per al professorat es poden fer a partir d’aquest enllaç: https://www.avl.gva.es/web/jornades/jornades-traduttore. Per a la resta de públic, l’entrada és gratuïta.


Per tal d’ampliar informació i conèixer la programació, podeu clicar aquest enllaç:

https://www.lletraimpresa.com/traduttore/


Etiquetes: literatura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de