Homenatge a Vicent Andrés Estellés



A iniciativa de l’escriptor Josep Lozano, i amb el suport de diverses entitats, més d’una vintena de poblacions celebraran aquest cap de setmana la primera edició de la Festa Estellés, un homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés (Burjassot, 1924 – València, 1993).

Us animem a sumar-vos a aquesta proposta i us informem dels següents actes:

 

 

Elx, l’Associació Cívica per la Llengua El Tempir ha organitzat un sopar per al divendres 3 de setembre a les 21 hores al Restaurant Dàtil d’Or al Parc Municipal d’Elx.

Barcelona, Vilaweb amb l’ajut de la Institució de les Lletres Catalanes ha organitzat un sopar en homenatge al poeta per al divendres 3 de setembre a partir de les 19 hores a l’Espai VilaWeb (Ferlandina 43).

Benaguasil, on l’Institut d’Estudis Comarcals de Camp de Túria amb la col·laboració del Casal Jaume I del Camp de Túria han organitzat un sopar de pa-i-porta el dissabte 4 de setembre, a les 21 hores, en Benaguasil a Consolat de Mar (Ctra. de Benissanó s/n). Després hi haurà recital de poemes acompanyats de violins i violoncels.

Torrent, el Col·lectiu Safranar i l’Associació La Gavella amb la col·laboració d’ACPV han organitzat la festa de Vicent Andrés Estellés el dia 10 de setembre a les 21 hores al Museu Comarcal de l’Horta Sud, Josep Ferris, la festa constarà de sopar de pa-i-porta, lectura de poemes acompanyats del cantautor Miquel Pujadó i l’Associació Estellesiana Rodonors Invictes

València, l’Octubre Centre de Cultura Contemporània ha organitzat un sopar en homenatge a Vicent Andrés Estellés el divendres 17 de setembre a les 20 hores al bar del centre on es recitaran poemes de l’autor de Burjassot. Cal reservar el sopar (Preu: 15€) Per a més informació telefoneu a Pepa Alòs al 96 315 77 99 ext 222 o envieu un correu electrònic a isidrecrespo@acpv.cat


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de