Marc Granell presentarà el seu darrer poemari el 9 de juny a l’Octubre i posteriorment Borja Penalba i Francesc Anyó actuaran per al públic assistent



Poemes romancers i altres versos xafarders serà presentat per seu autor, Marc Granell, i per l’escriptora Empar de Lanuza el pròxim dimecres 9 de juny a la llibreria Fan Set de l’Octubre

Una vegada més, Marc Granell ens acosta la seua manera de veure el món. Junt amb Empar de Lanuza podrem gaudir de la presentació de la seua darrera obra poètica el pròxim 9 de juny a les 19.00 hores, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània.

Encara que el seu nou poemari té un caire infantil, torna a adreçar-se a tots els públics convidant els lectors a la reflexió i a la crítica social. L’obra, a més a més, compta amb il·lustracions del germà del poeta, Manuel Granell i ha estat editada per Gonçal López-Pampló, de Bromera, que també participaran el l’acte de presentació.

Una vegada haja finalitzat la presentació del poemari, tindrem el plaer de gaudir de l’actuació de Borja Penalba i Francesc Anyó al mateix Octubre.

L’aforament serà limitat degut a les mesures sanitàries establertes.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de