ACPV participa en la Diada Nacional de Catalunya



ACPV participa en la Diada Nacional de Catalunya Divendres 10 de setembre a les 22 h, al Fossar de les Moreres de Barcelona, es fa el tradicional acte organitzat com cada any pel Memorial 1714. Hi intervenen Laura Vilagrà, alcaldessa de Santpedor i adherida a Decidim.cat; Josep Guia, professor de la Universitat de València, escriptor i polític; i Eliseu Climent, president d’ACPV.

 

 

Dissabte 11 de setembre a les 9 h, Eliseu Climent, president d’ACPV i de la Federació Llull, juntament amb els presidents d’Òmnium Cultural i Obra Cultural Balear, dipositen un ram de flors en el monument a Rafael Casanova, qui fou Conseller de la Ciutat de Barcelona i heroi de la defensa d’aquesta durant el setge de la ciutat per les tropes borbòniques el 1714.

Després de dinar amb Òmnium Cultural al Passeig Lluís Companys, els Joves d’Acció, entitat juvenil d’ACPV, participen en la manifestació convocada a les 17 h.

Per últim, gaudirem tots del concert organitzat per Òmnium a la part baixa del passeig Lluís Companys amb l’actuació de: At versaris + Asstrio, Els Pets i els Amics de les Arts.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de