Sant Joan se celebra amb diversos actes arreu del País Valencià on es ret homenatge a Enric Valor



El territori valencià dona la benvinguda a l’estiu celebrant la vespra de Sant Joan amb convocatòries en diversos municipis com Castelló, Elx o Castalla

Com cada any, la nit de Sant Joan es commemora arreu dels Països Catalans per tal de celebrar el solstici d’estiu, com també es fa en molts altres indrets del món. Al País Valencià van dur-se a terme diversos actes, com el que va tindre lloc al territori castellonenc, on va recollir-se la Flama del Canigó al municipi d’Alcanar perquè, posteriorment, aplegara al Grau de Castelló. Finalment, allí Felip Kervacec va interpretar un recull de rondalles d’Enric Valor.

Per la seua banda, també es celebraren actes al sud del país, com el que va dur-se a terme a la placeta de Sant Antoni de Castalla, on també va fer-se un homenatge a l’escriptor nascut al mateix municipi, Enric Valor. Hi assistiren representants de diversos consistoris de localitats confrontants i, de la mateixa manera que a Alcoi, Cocentaina i a Muro, a Castalla també hi van estar presents ciutadans a títol individual que van poder gaudir de la lectura d’una rondalla i de diverses peces musicals amb dolçaines i tabals.

La Plaça del Gall a Elx també va celebrar la nit de Sant Joan homenatjant Enric Valor, amb l’assistència de diverses associacions i entitats. A Mutxamel el Passeig de la Constitució va ser l’escenari de la celebració, metre que a Alacant, la plaça de la Muntanyeta va ser el lloc on es va rebre la flama del Canigó.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de