Continuen les aportacions econòmiques d’associacions solidàries amb Acció Cultural


josepmedina-tonigisbert-pratsicamps

   vicentgallart-collabufali-tgisbert-ecliment-pratsicamps.jpg

La imposició per part de la Generalitat valenciana d’una multa de prop de 800.000 euros a Acció Cultural del País Valencià (ACPV) per les emissions de TV3 al País Valencià ha provocat una onada de solidaritat de persones i col·lectius de tota mena que han fet aportacions econòmiques solidàries als comptes corrents oberts per a poder fer front col·lectivament a una multa que va contra totes aquells que creiem en la llibertat d’expressió, la pluralitat informativa i la llengua. Això ha fet que s’hagen pogut pagar ja 200.000 euros i que aviat ACPV puga fer un nou pagament.

Després de les aportacions d’organitzacions compromeses com Xúquer Viu, Amics de Prada o la Comissió de la Dignitat, el ritme de donacions ha continuat, protagonitzat per col·lectius tan diversos com la FUE (Federació Universitària Escola) i el Col·lectiu de Dolçainers Bufalí de la Malva-rosa, València. 

El Bloc de Benigembla demana ajuda als valencians per a que Acció Cultural puga pagar la multa per les emissions de TV3.

En les fotos, Toni Gisbert, coordinador d’ACPV, amb Josep Medina, representant de la FUE, i Eliseu Climent i Toni Gisbert, president i coordinador d’ACPV, amb Vicent Gallart, de la Colla Bufalí.

 


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de