El Centre Cultural Ovidi Montllor rep l’exposició “Fils de sang”, de Xavier Vaquer



La mostra s’inaugura el dimarts 5 d’abril i es podrà visitar fins al 27 de maig.

El dimarts 5 d’abril tindrà lloc al Centre Cultural Ovidi Montllor, a les 20:00h., la inauguració de l’exposició bimensual Fils de sang, de Xavier Vaquer. En aquesta exposició l’autor ens mostra el concepte de família amb totes les seues realitats i endinsant-nos en la nostra pròpia interpretació sobre aquesta.

Aquesta exposició, que romandrà oberta al públic fins al 27 de maig, està emmarcada dins del cicle municipal d’exposicions que du a terme la Càtedra Antoni Miró d’Art Contemporani de la Universitat d’Alacant i en el qual col·laboren l’Ajuntament d’Alcoi i Acció Cultural del País Valencià. Aquesta exposició es podrà visitar al Centre Cultural Ovidi Montllor de dilluns a divendres de 18:00 a 21:00 hores.

SOBRE L’AUTOR

Xavier Pérez Vaquer, pintor nascut a Bolulla el 1965 ( La Marina Baixa) i llicenciat en Belles Arts a València. Descobreix la pintura collage als anys de la facultat i se centra una investigació que porta fins als nostres dies. El centre neuralgic de les seues obres és el retrat, un retrat personalitzat com a mitjà d’expressió de les seues vivències. Tracta l’objecte com a fetitxe que integra donant-li un significat actiu en suports i composicions.

Ha exposat a diversos espais del País Valencià, Barcelona, Madrid i Berlín. A més a més, ha participat en fires d’Art Contemporani a Tolouse, Nantes, Bordeus, Estocolm, Brussel·les, Lausana.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de