El Teatre Arniches acull l’estrena de ‘La teua mà en la meua’ de L’Om-Imprebís



La companyia L’Om-Imprebís presenta el divendres 8 d’abril, a les 20:30 hores, aquesta obra de Carol Rocamora, dirigida per Santiago Sánchez.

Després de la seua estrena en castellà en 2021 amb molt d’èxit, la companyia estrena la funció en valencià a Alacant de la mà dels seus protagonistes Rebeca Valls i José Manuel Casany, dos dels actors més importants de l’escena valenciana, dos últims guanyadors dels Premis de les Arts Escèniques de la Generalitat Valenciana a la Millor Interpretació.

Amb motiu d’aquesta cita tan especial, tenim un preu especial per a membres d’Acció Cultural i oferim una PROMO ESTRENA 50%. Podeu comprar les entrades en aquest enllaç.

Sinopsi

‘La teua mà en la meua’  conta la bella història d’amor entre Anton Txékhov i l’actriu Olga Knipper que, en tot just sis anys que va durar la seua relació, es van creuar més de 400 cartes.

Santiago Sánchez dirigeix un muntatge àgil i expressiu; Carol Rocamora teixeix amb fidelitat la relació -primer amistosa, després apassionada i tendra- que van mantindre l’actriu i l’autor rus, triant el que li convé del fil d’aquesta relació epistolar. De manera
emocionant i divertida,  l’autora recrea la història de dos éssers que s’atrauen, s’estimen i s’enyoren.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de