La Plataforma pel Dret a Decidir demana un acord sobre TV3 que no supose cap renúncia



La Plataforma pel Dret a Decidir demana un acord sobre TV3 que no supose cap renúncia

 

 

La PDD ha exigit també al govern valencià que anul·le l’expedient i la multa contra ACPV i que torne a reobrir el repetidor de la Carrasqueta.
Us reproduim tot seguir el comunicat íntegre:
Comunicat de premsa de la Plataforma pel Dret de Decidir (PDD) respecte la qüestió de TV3 al País Valencià
La PDD considera un fet molt el tancament del repetidor d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) de la Carrasqueta , a Alacant, i condemna enèrgicament la política del PP valencià de censurar la llibertat d’expressió i la pluralitat informativa, i perseguir els mitjans de comunicació en català, i exigeix la reobertura de l’esmentat repetidor i la retirada de l’expedient administratiu obert contra Acció Cultural. D’altra banda, la PDD exigeix al Ministeri d’Indústria Espanyol que intervingui de manera decidida per reduir la titularitat estatal.
La PDD demana al Govern de Catalunya que no signi amb el Govern valencià cap acord que no contempli tot allò consolidat per la societat valenciana aquests 20 anys, això és:

  • Els 4 canals que actualment arriben al País Valencià (TV3, C33, 3/24 i 300)
  • El control del senyal que part de la xarxa de repetidors d’Acció cultural del País Valencià, com a garantia contra qualsevol temptació de censura.
  • El manteniment de les freqüències actuals
  • El respecte al llibre d’estil de la CCRTV
    Fer el possible acord no contempla aquests mínims (impliquen fer-ne cessió, en tant que no es fa esment als futurs canals de la CCRTV), la PDD considera que la seva signatura significaria pagar un preu massa alt per a la llengua i cultura catalanes, i que alternativament cal buscar altres vies.Finalment la PDD dóna suport a les mobilitzacions que s’estan produïnt al País Valencià i no descarta organitzar en el futur alguna acció de suport a aquesta lluita.

  • Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

    Ajuda’ns a tindre més força.

    Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

    Amb el suport de