“Horitzó País Valencià” aquest 22 d’abril commemorem la Diada del País Valencià



Aquest dissabte 22 d’abril, a les 18 h, a la Plaça Sant Agustí, celebrarem la manifestació que commemora la diada del 25 d’abril. Enguany el lema que l’encapçalarà serà Horitzó País Valencià i recollirà diferents lluites ciutadanes per aprofundir en els drets democràtics i socials.

La presidenta d’Acció Cultural del País Valencià, Anna Oliver, ha declarat que és en el dia a dia com un país es construeix, sense renúncies, i amb coherència entre el que es demana ací, al País Valencià, i el que es defensa als centres de poder. El País Valencià ha d’aconseguir un autogovern fort, que li permeta legislar plenament, amb un finançament just que cobrisca les necessitats socials, i una economia no especulativa, sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Un país que garantisca els drets lingüístics de la ciutadania i que treballe per l’augment de l’ús social de la llengua, sense diglòssia. Un país que reculla tots els anhels del jove Guillem, a qui s’homenatjarà en el  30 aniversari del seu assassinat.

Per arrodonir la jornada un espectacle a la plaça de bous de València

En acabar la manifestació hi ha programat un espectacle que combina cultura i activisme organitzat per PRO21. L’espectacle Horitzó País Valencià gaudirà de les actuacions musicals de grups reconeguts com Marala, La Fúmiga, Jazzwoman, Maluks, Colomet, el Diluvi, Esther, el Cor Dona Veu i l’actuació excepcional dels cantants de La Gossa Sorda, Josep Nadal i Àlex Seguí que tornaran per cantar algunes de les cançons del mític grup.

La venda d’entrades és a través de la plataforma Notikumi, encara podeu aconseguir-les!


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de