València celebra els trenta-cinc anys de l’AELC amb un homenatge a Joan Fuster



L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana commemora, aquesta tardor, el 35è aniversari de la seva fundació, que es produí en el final d’àmbit de literatura del Congrés de Cultura Catalana, a les darreries d’octubre de 1977, a Mallorca. Per aquest motiu ha organitzat actes a Palma (29 de novembre), València (4 de desembre) i Barcelona (12 de desembre).

A València, l’acte de celebració tindrà lloc avui dimarts 4 de desembre a les 19:30h., a la sala àtic de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. Obrirà l’acte el president Guillem-Jordi Graells, i hi intervindran el vicepresident al País Valencià Ramon GuillemJosep BallesterJaume Pérez Montaner i Josep Piera.

 

La celebració servirà per homenatjar Joan Fuster en l’any en què es commemoren els 90 anys del seu naixement, 20 des de la seva mort i 50 de la publicació d’una obra que va suposar un abans i un després en qualsevol referència a la cultura i la consciència nacional del País Valencià:  Nosaltres, els valencians. Dins la pròpia història de l’AELC també es podria dir que fa 25 anys que Joan Fuster va accedir a la presidència de l’Associació (1987-1990), que mantingué fins dos anys abans de la seva mort.

Targetó de l’acte


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de