Acció Cultural, junt amb les plataformes socials i els sindicats el 23-F


23f-mareavalenciana-pres fotopratsicamps

Dissabte 23 de febrer tindrà lloc una manifestació unitària per denunciar el caràcter polític i ideològic de la gestió de la crisi que estan fent elsgoverns espanyol i valencià, i per reclamar polítiques amb sensibilitat social. La mobilització compta amb el suport dels sindicats CCOO-PV, UGT-PV i Intersindical Valenciana, els partits EUPV i Compromís, una llarga llista de plataformes socials (afectats per les hipoteques, Confederació d’Associacions de Veïns i Consumidors, per la llei de la dependència, per la sanitat pública…) i d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV). 

Acció Cultural ens hem sumat a la iniciativa perquè la cultura i la llengua és també benestar, i perquè les agressions a la llengua i la cultura dels valencians són polítiques antidemocràtiques i regressives que cal també canviar. Pels drets socials, i per la llengua i la cultura, tots junts dissabte 23! 

Convocatòria: 18 h concentracions a Torres de Quart, Torres de Serrans, Pont d’Aragó i Plaça d’Espanya, que conflueixen a les 19 h a l’Estació del Nord per anar junts en manifestació.

Levante-emv: La madre de las protestas

  


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de