La revista Caramella celebra els seus 25 anys amb un Octubre ple de gom a gom



L’entrada del Centre Octubre de Cultura Contemporània i la Llibreria Fan Set de València van acollir una emotiva celebració per commemorar els 25 anys de la revista Caramella. L’ esdeveniment es va omplir amb nombrosos entusiastes de la cultura popular i l’art contemporani, així com destacades figures del món cultural valencià.

El dimecres 3 de juliol de 2024, a les 19h, l’acte va començar amb una taula rodona sota el títol “La cultura popular davant l’embranzida neoliberal”, que va comptar amb la participació de Puri Mascarell, Rafael Tormo, Gil Manuel Hernández i Josep Vicent Frechina. Els ponents van oferir reflexions profundes i perspectives crítiques sobre l’impacte del neoliberalisme en la cultura popular, destacant la importància de mantenir viva la tradició i l’art pròpis en un context globalitzat.

A continuació, es van realitzar intervencions musicals a càrrec de Toni Torregrossa i Carles Gil, els qui van oferir una actuació acústica d’Urbàlia Rurana que va captivar els assistents i va aportar un toc festiu i emotiu a la jornada.

Durant l’acte, es va fer un repàs a la trajectòria de Caramella, que en aquests 25 anys ha publicat 50 números i dos llibres. Ha contat amb la col·laboració de centenars d’autors que han contribuït a donar forma i qualitat a aquesta revista, referent en el camp de la música i la cultura popular. També es va destacar el paper de Caramella en la difusió i preservació del teixit associatiu del país.

L’esdeveniment va concloure amb un sentit agraïment als col·laboradors, lectors i a totes les persones que han fet possible aquesta fita. S’ha refermat el compromís de Caramella amb la cultura popular i la resistència cultural enfront de les pressions neoliberals.

Aquesta commemoració no només va servir per celebrar el passat de Caramella, sinó també per reafirmar el seu futur com a bastió de la cultura popular valenciana.


Etiquetes: ACPV Octubre

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de