La Pòdcastera de l’Octubre: La Còmicteca


La Còmicteca la podcastera de l'Octubre

Data: 10 de setembre

Hora: 19:00h

Lloc: Sala d’Actes de l’Octubre CCC, València

Entrada: gratuïta

Jovés d’Acció Cultural del País Valencià anuncia una nova edició de La Podcastera de l’Octubre, amb un episodi especial de La Còmicteca. Aquest esdeveniment tindrà lloc el pròxim 10 de setembre a les 19:00 h a la Sala d’Actes de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (CCC) de València.

La Còmicteca és un pòdcast dedicat a l’anàlisi i discussió del món dels còmics, on es tracten des dels clàssics fins a les novetats més recents del sector. Els presentadors compartiran amb el públic la seua passió i coneixements sobre aquest gènere literari. Oferiran una visió profunda i entretinguda del món del còmic.

Aquest esdeveniment és organitzat per ACPV Joves i compta amb el suport de l’Ajuntament de València i la Regidoria de Joventut. La iniciativa s’emmarca dins dels esforços d’ACPV per promoure la cultura i la llengua catalanes. D’aquesta manera es dona una plataforma perquè els joves creadors i comunicadors puguen compartir les seues inquietuds i coneixements.

Detalls de l’Esdeveniment

  • Títol: La Podcastera de l’Octubre presenta La Còmicteca
  • Data: 10 de setembre
  • Hora: 19:00 h
  • Lloc: Sala d’Actes de l’Octubre CCC, València
  • Organitza: ACPV Joves
  • Col·laboren: Ajuntament de València, Regidoria de Joventut

Objectius de l’Esdeveniment

L’objectiu principal de La Podcastera de l’Octubre és fomentar la participació juvenil en la creació i consum de continguts culturals en valencià. Mitjançant aquests episodis especials, es vol oferir un espai de trobada i intercanvi d’idees on els assistents poden conéixer de prop els creadors i participar activament en les sessions.


Etiquetes: joves Joves d'Acció Joves d'ACPV

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de