ACPV posa en marxa la web País Estellés



Acció Cultural de País Valencià, amb motiu de la celebració de l’Any Estellés, posa en marxa la web País Estellés. El projecte persegueix dos objectius, posar en valor el Mural del País Valencià de Vicent Andrés Estellés i visibilitzar les entitats que arreu del País treballen per la llengua i la cultura.

Mural del País Valencià és l’obra poètica més extensa de Vicent Andrés Estellés. Està formada per vint-i-set llibres, recollits en tres volums, i es publicà pòstumament el 1996. L’obra és un cant i un recorregut per la història, el paisatge, els pobles, la gent i la cultura del poble valencià.

I en aquest recorregut per tot el nostre País trobem moltes entitats que des del territori fan cultura, preserven les nostres arrels com a poble, i construeixen el futur. Visibilitzar-les és mostrar un País Valencià viu, alegre i combatiu i que es construeix des de baix mirant cap el futur.  Com deia la nostra presidenta Anna Oliver a l’acte del 25 d’abril “som un País farcit d’entitats grans i menudes i a cada població pots trobar eixe grup de gent que no defalleix en construir el País Valencià de futur.”

A la web també hi podeu trobar informació dels diferents actes que, amb motiu de la celebració de l’any, Acció Cultural del País Valencià organitza amb diferents entitats i institucions.


Etiquetes: ACPV CentdEstelles País Estellés

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de