Últims llibres de la col·lecció «Llegir en valencià, sense por»!


Llegir en valencià sense por

Acció Cultural del País Valencià dona suport a la campanya «Llegir en valencià, sense por»

Acció Cultural del País Valencià col·labora amb la campanya «Llegir en valencià, sense por» i per això compartim la proposta de la Fundació Bromera. Cada una d’estes històries que ressona amb les nostres experiències i emocions. Ofereixen una perspectiva profunda i humana sobre les pors i desafiaments que afrontem diàriament.

Amb «Llegir en valencià, sense por», cada lector pot submergir-se en relats que no només distrauen, sinó que també ens eduquen i motiven. És una vibrant celebració de la riquesa de la literatura valenciana i un estímul per llegir en la nostra llengua, amb coratge i orgull.

No et perdes els llibres deu i onze de la col·lecció!

Llibre 10. Por de no tindre habitatge.

Una casa als afores, de Jovi Lozano-Seser.

Damià ha hagut d’abandonar de pressa i corrents el pis que tenia llogat al barri del Carme amb altres tres companys, ofegat pels llargs tentacles de l’especulació urbanística. Ara, amb trenta i pocs anys i unes condicions de vida precàries, la possibilitat de viure en un pis nou de trinca en una urbanització als afores de la ciutat sembla una opció idíl·lica… o potser no tant?

Data de distribució

27 de juliol amb Levante-EMV i 9 d’agost amb Información

Llibre 11. Por a la desocupació laboral.

Un pa davall del braç, de Lourdes Toledo.

Diana té 33 anys i està convençuda que tot passa alhora i que el món s’enfonsa. I tot, perquè ara es troba embarassada, sense parella i sense faena. Un present incert i un futur a curt termini ple de dubtes i de pors que li provoca un sentiment de culpabilitat. I quan creu que ha arribat a un punt de no retorn, un dia qualsevol, la sort comença a canviar en girar un cantó. La trobada casual amb una antiga amiga li farà obrir els ulls, espantar les pors i, sobretot, recobrar l’esperança.

Data de distribució

28 de juliol amb Levante-EMV i 10 d’agost amb Información

Llegir en valencià té premi!

Contesta les preguntes relacionades amb cada relat i guanya fantàstics premis.

Recomana la campanya a les xarxes

T’animem a publicar una imatge o un vídeo amb algun dels llibres de la col·lecció a les teues xarxes socials. Recorda etiquetar la Fundació Bromera i utilitzar el hashtag #llegirenvalencià. Volem saber si t’estan agradant les històries!

Per a més informació sobre la campanya i els relats, visita la web del projecte. Seguim promovent la lectura en valencià amb coratge i orgull!


Etiquetes: Bromera Club de lectura

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de