Xavi Castillo celebra 30 anys de carrera amb un espectacle únic a Borriana



El pròxim divendres 8 de novembre de 2024, a les 20:30 h a La Llar Fallera de Borriana, Xavi Castillo porta el seu espectacle especial, Fatxa Tour, per commemorar els seus 30 anys d’humor irreverent. Reconegut per la seua crítica satírica i el seu estil provocador, Xavi Castillo, membre de Pot de Plom Teatre, oferirà un xou carregat de rialles i reflexió.

L’espectacle Fatxa Tour repassa els millors moments d’una trajectòria dedicada a posar l’actualitat política i social davant el mirall de l’humor. Amb un estil directe i una capacitat única per connectar amb el públic, Castillo torna a demostrar per què continua sent un referent en l’escena teatral valenciana.

Informació sobre les entrades

  • Preu per a socis d’ACPV: 10 €
  • Preu per a no socis: 12 €
  • Entrades amb taula: 3 € de suplement (13 € per a socis i 15 € per a no socis).

Les entrades es poden adquirir en línia a través d’aquest enllaç: https://ja.cat/XaviCastilloBorriana. Si eres soci d’Acció Cultural del País Valencià, el descompte s’aplicarà automàticament durant la compra.

Ubicació de l’espectacle

📍 La Llar Fallera (Plaça l’Estacioneta, 4, Borriana)

No deixes passar l’oportunitat de gaudir d’un espectacle únic que et farà riure i pensar alhora, amb un dels humoristes més reconeguts del panorama cultural valencià!


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de