Acció Documental+ de novembre



Projecció de Somni Mexicà de Laura Plancarte

Aquest novembre del 2024, Acció Documental+ presenta la projecció del documental Somni Mexicà de la directora Laura Plancarte. El documental explora els somnis, esperances i lluites dels immigrants mexicans en cerca d’una vida millor, i connecta històries de migració amb les realitats socials i econòmiques dels Estats Units i Mèxic.

El documental es projectarà en diferents localitats del País Valencià, gràcies a la col·laboració entre ACICOM, Acció Cultural del País Valencià, Docs Barcelona, i altres entitats culturals. L’entrada és gratuïta en la majoria dels casos, i les sessions seran una oportunitat única per conéixer de prop una realitat que sovint queda amagada.

Dates i localitats:

  • Ontinyent: Divendres 8 de novembre a les 20:00 h al Cine Club Utiye (Centre Comercial el Teler, Carrer Pintor Segrelles 1). Entrada: 3 €.
  • València: Dimecres 13 de novembre a les 18:00 h a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (Sant Ferran, 12). Inscripció prèvia a www.octubre.cat.
  • Pedreguer: Diumenge 17 de novembre a les 19:00 h a La Pista, Espai Cultural (Carrer València, 20).
  • La Vall d’Uixó: Dijous 21 de novembre a les 18:00 h a la Biblioteca Municipal.
  • Llíria: Divendres 22 de novembre a les 19:00 h al Casal d’ACPV del Camp de Túria (Av. dels Furs, 17).

Aquestes projeccions formen part del compromís d’Acció Documental+ per acostar temàtiques socials i culturals d’arreu del món al públic valencià. A cada sessió es farà un col·loqui posterior, allà es podrà debatre sobre el contingut del documental i la situació de la migració globalment.


Etiquetes: Acció Documental +

Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de