Viatge al més enllà (Aventures per la ciutat de València)



Dissabte 2 de novembre. Preu: 13 euros.

Els cementeris concentren el culte a la mort i són llocs de records. Però, també concentren antropologia, història i art. El Cementeri General de València, a més de les tombes de personatges il·lustres (Llombart, Sorolla, Blasco Ibáñez, Benlliure, Sanchis Guarner,etc.) és també un espai farcit de destacades obres arquitectòniques i escultòriques, que manifesten els diferents temps i estils. Un autèntic museu, el Museu del Silenci, més ornat que mai el dia de la festa de les Ànimes, d’origen mil·lenari.

Reserves i inscripcions operades des de: www.esplaiviatges.com – Cal donar-se d’alta com a usuari o bé telefonar al 96 351 12 74

ITINERARI

A les 10 hores del matí ens concentrarem a la porta principal del Cementeri General per a recórrer el Cementeri Civil i la zona més antiga del General, des del carrer central, on trobarem tombes de més de dos-cents anys amb gran valor artístic, històric i popular i els sepulcres particulars amb les cendres dels grans personatges i famílies valencianes o els panteons col·lectius que recorden grans esdeveniments de la ciutat.

Ens acompanyarà Vicent Moreno, escriptor i productor d’audiovisual. Inscripcions a partir del 25 d’octubre 2013. Preu: 13 euros.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de