Centenars de fedataris ja tenen les seues credencials per a recollir firmes per una RTV pública i en valencià



Prop de 200 persones van recollir el passat 30 d’abril a les Corts la seua credencial com a fedataris de la ILP per una ràdio i una televisió públiques i en valencià. S’uneixen així a aquells que ja havien pogut recollir-la prèviament. La campanya té vora 400 persones repartides per tot el territori valencià disposades a arreplegar signatures entre la ciutadania.

Després de la recollida de credencials, els fedataris es reuneixen a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, seu d’Acció Cultural del País Valencià, per a una reunió informativa. D’aquesta manera, comença la recollida efectiva de signatures. 

Vora 200 persones s’han congregat este migdia a les Corts per tal que la Junta Electoral de la Comunitat Valenciana els entregara les credencials amb les quals ja són formalment fedatàries de la iniciativa legislativa popular (ILP) per una ràdio i una televisió públiques i en valencià. La majoria de les persones convocades són de la ciutat de València i de les comarques del voltant, de manera que encara en queden moltes altres a Castelló i Alacant que també en són fedatàries. En total, més de 400 voluntaris repartits de dalt a baix de tot el territori valencià.

 

L’acte va servir per donar una imatge de la vitalitat ciutadana que té esta ILP. Així, els assistents hui a les Corts protagonitzaren una foto de família, en un escenari emblemàtic com és la seu de la màxima institució de l’autogovern: el parlament valencià.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de