ACPV inicia les emissions digitals de TV3-C33 a la Safor



ACPV inicia les emissions digitals de TV3-C33 a la Safor

 

 

El canvi afecta a les àrees de cobertura del Montdúver: comarca de la Safor, i part de les comarques de la Marina Alta, Ribera Alta, Ribera Baixa i la Costera, que tinguen les antenes orientades cap al Montdúver.
La polarització de les antenes d’emissió és en vertical, encara que no es descarta en un futur no massa llunyà passar a polarització horitzontal, això dependrà dels estudis tècnics corresponents. Ara per ara sols es passen, dins el Mutiplex digital, dos programes, TV3 i K33/33. En poques setmanes aquest Multiplex s’ampliarà a dos programes més, el 300 i el 3/24.
ACPV no descarta poder incloure dins aquest Multiplex digital les quatre emissores de ràdio de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió: Catalunya Ràdio, IcatFM, Catalunya Música i Catalunya Informació, tal com fa actualment el Multiplex de TDT de TVE. Allà on arriben les emissions de TDT d’ACPV arribaran també les emissions de ràdio en la nostra llengua.
Durant els propers mesos, ACPV realitzarà el canvis necessaris a la resta de centres emissors de TV3 i C33/K3 del País Valencià. En el nostre lloc web us informarem detalladament de tots els procés.
Per a rebre les emissions en TDT sols cal comprar un descodificador a la vostra botiga d’electrodomèstics habitual o consultar al vostre antenista.
NOTA IMPORTANT
Si voleu rebre més informació poseu-vos en contacte ací


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de