Carles Santos presenta als mitjans valencians la seua exposició Visca el piano!



Carles Santos presenta als mitjans valencians la seua exposició Visca el piano!

 

 

Per part de l’OCCC ha parlat Emili Payà, qui ha expressat el seu orgull per acollir al centre una exposició de Carles Santos, al que ha qualificat com a “un dels millors artistes del nostre país”. Payà ha assegurat que calia que Santos tornara a València i li ha agraït al Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació la col·laboració en la preparació d’aquesta mostra.
Manel Guerrero, comissari de l’exposició, ha explicat que el títol d’aquesta lliga amb l’element emblemàtic de l’obra de Santos, el piano. Guerrero ha repassat la trajectòria del músic de Vinaròs (Baix Maestrat) i ha destacat la seua qualitat d’artista múltiple, ja que també ha treballat en àmbits com el teatre o la fotografia.
De la seua banda, Carles Santos ha manifestat que aquesta exposició, que ja havia estat a Barcelona, és “una experiència de futur” i que ha de continuar. De fet, Visca el piano! viatjarà cap a París, Berlín i Girona.
Santos ha explicat que ell és un espectador més de la mostra ja que com no hi ha música, qualsevol, o ell mateix, la pot fer. Santos també ha expressat que el fet que l’exposició siga a València representa un plus afegit per la seua difícil relació amb aquesta ciutat on, segons les seues paraules, “hi ha una confusió d’identitats”.
L’exposició s’inaugurarà oficialment el proper 23 de gener, a les 20 hores.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de