El tancament de TV3 arriba a les institucions europees, als ajuntaments i al Parlament de Catalunya



El tancament de TV3 arriba a les institucions europees, als ajuntaments i al Parlament de Catalunya

 

 

La polèmica també arriba al Parlament espanyol. El diputat valencià d’Esquerra Republicana, Agustí Cerdà, demanarà la compareixença del ministre d’indústria, Joan Clos, per a que s’explique davant la cambra baixa.
Igualment, municipis de tot el País Valencià han començat a aprovar mocions a favor de la continuïtat de les emissions de TV3 a les comarques valencianes. Un dels primers en fer-ho ha estat Elx, la tercera ciutat en població del País Valencià. O Concentaina, al Comtat, on la moció s’ha aprovat amb el vot favorable del PP local.
A més, el Parlament de Catalunya, en la sessió plenària del 29 de març, tractarà la qüestió del tancament de TV3 al País Valencià. Els grups parlamentaris d’ERC, ICV i CiU interpelaran el govern sobre quines mesures té previstes prendre per mantenir les emissions. Aprofitant aquesta sessió, la Plataforma per la Llengua i Espai País Valencià es concentraran davant el Parlament per denunciar les responsabilitats “de Montilla i Clos” en el tancament de la TV3 a les comarques valencianes.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de