Els diputats Sànchez Llibre (CiU) i Erkoreka (PNB) fan una conferència avui convidats per Acció Cultural



El cicle “Les possibilitats d’una geometria política variable en el Parlament espanyol, les polítiques davant de la crisi i la reforma del model d’estat”, que va començar amb la conferència de Joan Ridao, diputat d’ERC al Parlament espanyol, i va continuar amb la participació de Cayo Lara, coordinador d’Esquerra Unida Federal, continua avui amb la conferència doble que els diputats Sànchez Llibre (CiU) i Erkoreka (PNB) faran a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània a les 19,30 h.

 

 

Josep Sànchez Llibre és portaveu adjunt del Grup de CiU al Congrés dels Diputats, i Josu Iñaki Erkoreka és portaveu del Grup Basc (EAJ-PNB) al mateix Congrés dels Diputats. La conferència doble comptarà amb el títol “Els nacionalismes en l’Estat espanyol actual”.

Els diputats seran presentats per Josep Vicent Boira, professor de Geografia de la Universitat de València i autor de diversos llibres sobre la relació País Valencià-Catalunya, i per Vicent Soler, professor d’Economia de la mateixa Universitat i autor d’estudis sobre economia valenciana i espanyola.

Eliseu Climent, president d’Acció Cultural del País Valencià, donarà la benvinguda als conferenciants en nom de l’entitat organitzadora.

Descarrega Díptic “Els nacionalismes en l’Estat espanyol actual”


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de