Comença la III Edició de “Carcaixent Conta!!”



Un any més, amb l’inici de l’estiu ve la trobada “Carcaixent conta!!”, que reunirà a la Ribera contacontes de tots els territoris de parla catalana que entretindran amb les seues històries el públic assistent, en la que ja és la seva tercera edició.

Com l’any passat s’han fixat dos premis: Un primer de 300 euros per a qui guanye, junt a una escultura al·legòrica de la mascota del certamen, dissenyada per Neus Fontana i elaborada per l’escultor Francesc Fontana. I  un segon de 200 euros per a qui quede finalista

Les actuacions es faran a la plaça del Llimeral, en el barri de les Barraques, el proper 19 de juny a partir de les 19:00 hores.

 

 

Participar és ben senzill, sols cal oferir eixe dia una actuació de màxim 10m de duració, sense escenografia ja que és un contacontes i per tant es basa en l’oralitat, però no hi ha límit d’edat per a participar i tant pot ser un conte inventat com un clàssic adaptat, una rondalla …. el que la imaginació cree, tenint present això sí que és fa a un espai públic obert i per tant el públic que pot trobar-se és tant adults com menut.

La inscripció pot fer-se fins el dilluns 14 de juny de 2010.

Les bases i tota la informació a la web: www.carcaixentconta.cat i al facebook.

El jurat esta format per gent vinculada al món del teatre i per representants de les dues entitats organitzadores del certamen.

Carcaixent conta!!” està organitzat pel Casal Jaume I – Grup Arrels i el col·lectiu local del Bloc, i compta amb la col·laboració de l’Associació de veïns i veïnes de Les Barraques, la Companyia de Teatre El Ball de Sant Vito i la Casa Rural L’hort de la Iaia.

Per a més informació contacteu amb Anna Oliver al telèfon 627954059

www.carcaixentconta.cat


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de