La Institució Joan Fuster porta a terme un programa de 3 Congressos municipalistesLa Institució Joan Fuster porta a terme un programa de 3 Congressos municipalistes

 

 

El 6 de maig del 2000 la Universitat de València va acollir la Primera Assemblea de Regidors del País Valencià, Catalunya, Illes Balears, la Franja, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer. Hi van assistir 659 regidors i alcaldes que van constituir formalment l’Assemblea de Regidors de la Institució Joan Fuster.La Institució ha organitzat enguany tres Congressos municipalistes, on hi participaran els regidors i regidores de les àrees respectives, així com tècnics, organitzacions i entitats vinculades a cada una de les àrees a treballar. L’objectiu és fixar temes de debat comuns, prendre acords de col·laboració en cada àmbit concret, i intercanviar punts de vista i experiències. El primer ha estat el Congrés de Joventut del passat 9 i 10 de març a Tordera (Maresme) on el seu ajuntament fou coorganitzador. El Congrés de Cultura s’ha celebrat a Alcoi aquest 31 de març. Queda doncs el Congrés de Medi Ambient, que te el seu torn a Mallorca el novembre vinent amb la jornada pre-congressual però ja aquest 9 de juny a Mequinensa (Franja de Ponent).


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de