Presentació en roda de premsa del Congrés de JoventutPresentació en roda de premsa del Congrés de Joventut

 

 

Ahir va tenir lloc a l’Espai Mallorca (Barcelona) la roda de premsa per a presentar el Congrés de Joventut de l’Assemblea de Regidors que es farà a Tordera (el Maresme) el Dissabte 10 de març. La presentació va anar a càrrec de Joan Carles Garcia Alcalde de Tordera; Eliseu Climent per laInstitució Joan Fuster; Toni Gisbert per laInstitució Joan Fuster; Albert Batalla per JNC; Marta Vidal per Unió de Joves; Alícia Romero per JSC; Uriel Bertran per JERC; Sergi de Maya per JEV-JI i Martí Gasull per laPlataforma per la Llengua.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de