Centenars de joves i regidors en el Congrés de Joventut i Municipalisme.Centenars de joves i regidors en el Congrés de Joventut i Municipalisme.

 

 

El proppassat 10 de març va tenir lloc a Tordera (Maresme) el Congrés de Joventut de l’Assemblea de Regidors.La convocatòria fou un èxit atès la presència de 143 regidors de joventut d’ajuntaments d’arreu els Països Catalans, així com uns 200 representants de les branques juvenils de partits polítics i entitats del món dels joves que van aprovar el Manifest de Tordera del Congrés de Joventut i Municipalisme de l’Assemblea de Regidors de la Institució Joan Fuster.Desprès d’una llarga i espectacular sèrie de presentacions en l’acte d’obertura amb representants dels nostres governs, institucions, partits polítics i territoris dels Països Catalans es feren al matí les conferències del catedràtic Josep Maria Terricabras i el professor Joan Font. Per la vesprada els tres tallers de treball (sobre polítiques integrals de joventut, participació en la xarxa i associacionisme juvenil i construcció nacional) van omplir les sales del Teatre Clavé de gom a gom.Joan Carles Garcia, Alcalde de Tordera, va tancar l’acte desprès de dues sessions plenàries amb paraules d’encoratjament vers els assistents i la confiança de que aquest Congrés és la pedra inicial d’un avenç exponencial en el món dels joves i la seua coordinació global des dels municipis.La notícia fou coberta per l’Avui


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de